Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας για τον εορτασμό της Ημέρας του Ασφαλούς Διαδικτύου στις 10 Φεβρουαρίου. Το σχολείο μας ήταν και φέτος ένας από τους Πρεσβευτές του SaferInternet.gr και οργάνωσε δράσεις για τους μαθητές, με υπεύθυνη των δράσεων την εκπαιδευτικό Πληροφορική, Λία Τερζίδου.

Σύνθημα του φετινού εορτασμού "Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο!"

Με την παρουσία τους και τις χρήσιμες συμβουλές τους τίμησαν την Ημερίδα μας ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Δρ. Μανουσαρίδης Ζαχαρίας και ο Δρ. Ελευθεράκης Γιώργος Αναπληρωτής Καθηγητής και Διευθυντής Έρευνας στο Τμήμα Πληροφορικής του CITY College και μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων Πληροφορικής.

Στη διάρκεια της Ημερίδας οι μαθητές της ΣΤ' τάξης παρουσιάσαμε το Blog μας
safer-kids.blogspot.gr, το οποίο δημιουργήσαμε ομαδικά οι μαθητές των τμήματα ΣΤ1, ΣΤ2, ΣΤ3. Το Blog στόχο έχει να ενημερώσει σχετικά με την Ασφάλεια όλων μας στο Διαδίκτυο παρέχοντας μας χρήσιμες  συμβουλές και πληροφορίες.

Επίσης στην ημερίδα παρουσιάσαμε τα αποτελέσματα της έρευνας που κάναμε στο πλαίσιο του σχολείου σχετικά με τα κοινωνικά δίκτυα και τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό καθώς επίσης και videos που δημιουργήσαμε οι ίδιοι με θέμα πάλι τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό και την ασφάλεια μας. 

Σας δίνουμε μια γεύση από την Ημερίδα με μερικές φωτογραφίες.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου